Jdi na obsah Jdi na menu
 

28. 1. 2018 - Výroční schůze - článek

29. 1. 2018

 Následující den po Zeliádě, v neděli 28.ledna, proběhla v košíkárně Výroční členská chůze naši ZO Českého zahrádkářského svazu. Po tradičních bodech jednání a zhodnocení toho, jak se nám v naší činnosti při pořádání akcí dařilo či nedařilo, bylo velice potěšující zprávou a bodem schůze to , že jsme mezi nás mohli přijmout čtyři nové členky s chutí pracovat a zúčastňovat se našich zahrádkářských aktivit.

Po oficiální části schůze následoval občerstvení a nesoutěžní degustace jablek, prohlídka kronik a volná zábava. Při dobrém vínku, ale i bez něj, jsme na „lidovú“ notečku prozpěvovali i bez hudebního doprovodu.

Myslím si, že slavnostní zhodnocení a oficiální zakončení činnosti uplynulého roku 2017 proběhlo pohodově a důstojně.

Ještě bych chtěl vzpomenout milou událost, kdy jsme při příležitosti životního jubilea mohli předat okresní svazové ocenění příteli Oldřichu Špačkovi, dvojnásobnému bývalému předsedovi naší základní organizace. Gratulujeme a přejeme hodně zdraví do dalších let. Dalším oceněným členem byl za dlouholetou práci pro naši organizaci, ale i v okresní radě, oceněn děkovným diplomem dlouholetý předseda organizace přítel Ludvík Ševčík. Také jemu k ocenění i životnímu jubileu gratulujeme a přejeme hodně zdraví a vitality do dalších let.                                   Petr Buriánek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář