Jdi na obsah Jdi na menu
 

25. - 26.8. 2012 - Výstava řezaných květin - článek

27. 8. 2012

O víkendu 25. - 26. srpna připravili zahrádkáři, ukázku svých, zejména oku lahodících, výpěstků - výstavu řezaných květin.

Na sobotní otevření výstavy bylo ve vázách připraveno na 100 druhů sezonních květů, které byly doplněny minikolekcí bonsají i s ukázkou tvarování od naší členky p. Koutné, dále pak expozice fotografií květin, víceměřických zákoutí a krás od fotografky Marcely Iránkové, několika ozdobnými, krásnými květinovými  vazbami od p. Pavly Novotné a celá výstava byla doplněna nabídkou hrnkových trvalek, trav a cibulí okrasných květin.

Výstavu květin shlédlo během víkendu kolem 80 návštěvníků, kteří se pokochali krásou a pestrobarevností exponátů, a kromě mnohdy nových poznatků o různých druzích - po diskuzi s p. Ševčíkem - který celou akci inicioval a zaštiťoval, si domů odnášeli i nový výsební materiál ...

Zahrádkáři děkují všem členům i nečlenům (i přespolním), kteří nám dodali své nádherné výpěstky k vystavení a podělili se o radost a příjemný pocit, z barevné voňavé krásy a rozmanitosti, z ostatními.                P.B.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář